Goedkope Boxspring 180×200 ➡️ 8 SNELLE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goedkope Boxspring 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Goedkope Boxspring 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Goedkope Boxspring 180×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Goedkope Boxspring 180×200

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Goedkope Boxspring 180x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Goedkope Boxspring 180×200 Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de deken te reinigen, is de dekentje te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en het kosten begint op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument kunnen de warmte van de bedje zijn beheerd. De toestel moet naast de het bedden om te wezen neergezet en kan via 1 afstandsbediening worden aangepast. Daarvan bestaan het accu’s niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf de tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse materassen. Wij zoomen in op het twee meest populaire materassen: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben een diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot stevig aard, dat uitstekend past voor kant en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is juist iets harder. De grote onderscheid tussen het een tweetal bedden schijnt het bij het gemengde één pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
Het minste maat van de Het Emma O2 bed kost 439 euro en ook het grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het prijzen vanaf €899 tot en met 2039 euro. Net als u kunt zien, gaan het prijzen sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Goedkope Boxspring 180×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die last heeft door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk als ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk krachtige kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden daardoor wat extra steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel nat weer woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een beetje knusser wolkengevoel en dus als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een intense lucht mag hebben?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-bed een geur heeft, staat het feit dat zeer normaal. De lucht staat onbedreigend en indien je het slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat doorluchten, vervaagt die geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend om baby op toelaten rusten. Derhalve maak je je geen enkele bekommeringen over deze geur afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Goedkope Boxspring 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️