Goedkope Boxspring 180×200 Compleet ➡️ 13 MAKKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goedkope Boxspring 180×200 Compleet:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jou de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Goedkope Boxspring 180x200 Compleet

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Goedkope Boxspring 180×200 Compleet: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Goedkope Boxspring 180×200 Compleet

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Goedkope Boxspring 180x200 Compleet

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Goedkope Boxspring 180×200 Compleet Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om het dekbed om te reinigen, is de dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er bestaan twee formaten verkrijgbaar van 150×200 cm en 240×220 plus de kostprijs start op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit de bedje worden geregeld. De toestel dient naast de het bedden om te wezen opgesteld en mag door middel van 1 afstandbediening zijn versteld. Van dit bestaan de batterijen geen standaardgewijs inbegrepen. De kosten vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse materassen. Wij zoomen in op de een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen een omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit een medium naar stevig eigenschap, hetgeen goed aansluit voor kant en ook rugzijde slapers.

Het hybride schijnt juist enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussendoor het twee matrassen schijnt het aan de hybrid een pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en tevens het grootst formaat €1.069. de Emma Hybrid matras vangen aan de prijzen vanaf 899 tot 2.039 euro. Zoals je mag aanschouwen, bewegen het kosten sterk verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Goedkope Boxspring 180×200 Compleet

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk als elk materialen hebben ook vulling en interne veren ieder unique sterk kanten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat warmer gevoel van wolken en daarom als zachter (echter nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn eigen bed een krachtige stank kun bezitten?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-bed een lucht heeft, is het feit dat erg gebruikelijk. Die geur staat onbedreigend en indien jij het matras twee en zeventig uurtjes toelaat doorluchten, verdampt die stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook toegestaan om baby op de laten slapen. Dus maak je u geen bezorgdheden betreffende de geur van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Goedkope Boxspring 180×200 Compleet

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️