Goedekope Emma Matras ᐅ 9 OPZIENBARENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goedekope Emma Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Goedekope Emma Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Goedekope Emma Matras: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Goedekope Emma Matras

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Goedekope Emma Matras

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Goedekope Emma Matras Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar is om het deken om te schoonmaken, is het dekentje te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 plus het prijs begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument mag de warmtegraad vanaf de bed wezen beheerd. De apparaat moet vlakbij het bedden te worden opgesteld en ook mogen door middel van 1 afstandsbediening zijn versteld. Daarvan bevinden het energiecellen niet echt standaardmatig ingesloten. De prijs van de tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier diverse bedden. We zoomen in het een tweetal favoriete bedden: Emma O2 en de Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n dikte vanaf 25 centimeter. De O2 bezit een gemiddeld tot vast aard, dat uitstekend past bij kant en rugslapers.

De hybrid is net enigszins harder. De grote afwijking tussendoor de een tweetal matrassen schijnt het feit dat op het hybrid ’n pocketvering laagje blijkt toegepast.
Het kleinste maat van het Het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en de grootste maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen de kosten vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, gaan de prijzen sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Goedekope Emma Matras

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukpunten (meestal indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnenveren ieder unique krachtige punten. Vulling opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een heel dampig milieu leeft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag is aangepast te een wat gezelliger wolkengevoel en dus als zachter (echter toch steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een krachtige lucht kun hebben?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-matras een lucht bezit, is dat heel gebruikelijk. Die stank ligt ongevaarlijk en indien jij de bed 72 uren toelaat doorluchten, vervaagt deze lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op de te slapen. Dus maakt je niet zorgen aangaande het lucht uit jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Goedekope Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️