Flip Topper Emma ☑️ 8 OPZIENBARENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Flip Topper Emma:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Flip Topper Emma

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Flip Topper Emma: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Flip Topper Emma

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Flip Topper Emma

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Flip Topper Emma Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar is om de deken om te schoonmaken, blijkt de deken te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 plus de prijs start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanaf de bedje worden gereguleerd. Het machine moet naast het slaapplek om te zijn neergezet en ook kan via één afstandsbediening worden aangepast. Van dit zijn het energiecellen geen standaard inbegrepen. De prijs van het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse matrassen. Wij focussen in op het een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beiden matrassen bezitten één diktegraad van 25 centimeter. Het O2 heeft één middelmatig naar vast aard, dat uitstekend aansluit voor zij en ook rugslapers.

De hybride schijnt juist enigszins harder. De grote verschil tussenin de twee bedden blijkt het feit dat bij de hybrid ’n pocketveer laagje schijnt toegepast.
Het kleinste afmeting van het Het Emma O2 bed kost €439 en tevens het grote formaat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan het kosten van €899 t/m €2.039. Zoals je kunt bekijken, gaan de tarieven sterk uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Flip Topper Emma

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn voelt door drukzones (meestal als een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Net als elk grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder unique sterk aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een erg nat weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkengevoel en dus als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke geur mag hebben?

Ja, als je verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat datgene erg gewoon. De lucht staat ongevaarlijk en wanneer u het bed twee en zeventig uur laat toe luchten, verdampt dat geur. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens toegestaan met het doel zuigelingen op te slapen. Daarom maak je u niet bekommeringen aangaande deze lucht van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Flip Topper Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️