Flexa Bedden 🔥 10 VERBORGEN WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Flexa Bedden:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Flexa Bedden

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Flexa Bedden: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Flexa Bedden

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Flexa Bedden

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Flexa Bedden Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het denkbaar is te het deken om te reinigen, blijkt het dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook de prijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool mag het temperatuur vanuit het bedden worden gereguleerd. Het machine dient vlakbij het bed om te zijn geplaatst en kan via 1 afstandbediening worden versteld. Van dit zijn de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. De kosten van het temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal verschillende bedden. Wij focussen in op de twee meest populaire bedden: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden bedden hebben ’n dikte van 25 cm. De O2 kent een gemiddeld naar ferm karakter, dat prima aansluit voor zijde en rugzijde slapers.

De hybride is juist enigszins harder. De grootste onderscheid tussen de twee bedden blijkt dat aan het hybride ’n pocketveer laagje schijnt toegevoegd.
De kleinere maat vanaf de Emma O2 bed kost 439 euro en ook de grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras starten het kosten vanaf 899 euro tot €2.039. Gelijkend op u mag aanschouwen, bewegen het tarieven sterk verschillend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Flexa Bedden

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie ongemak heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk als ieder materialen hebben ook foam en interne veren ieder afzonderlijk krachtige punten. Foam opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel nat klimaat woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke matras een intense lucht kun ervaren?

Inderdaad, indien je verse Emma-matras een stank ervaart, ligt dat heel normaal. De stank is ongevaarlijk en indien je hetzij bed tweeënzeventig uren laat doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens toegestaan om zuigelingen op toestaan slapen. Daarom maak je u geen bekommeringen over deze stank afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Flexa Bedden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️