Extra Groot Bed ➡️ 4 BEWEZEN GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Extra Groot Bed:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Extra Groot Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Extra Groot Bed: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Extra Groot Bed

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Extra Groot Bed

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Extra Groot Bed Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om de dekbed om te wassen, is de deken te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus het kosten start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kan de warmte vanaf de bedje wezen beheerd. Het machine moet vlakbij het slaapplek te zijn opgesteld en mag via 1 afstandbediening worden aangepast. Hiervan bevinden de accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. De prijs van de temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 verschillende bedden. We focussen in op het twee populairste materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben één omvang van 25. De O2 bezit een gemiddeld tot vast aard, dat uitstekend geschikt is voor zijde en ook achterkant slapers.

Het hybrid is precies enigszins harder. De grote afwijking tussendoor het 2 materassen schijnt het feit dat aan de hybride een pocketveer laagje blijkt toegevoegd.
De kleinere formaat vanaf het Het Emma O2 bed bedraagt €439 en ook de grote afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas vangen aan de tarieven vanaf €899 tot 2039 euro. Net als jij kunt zien, gaan het tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Extra Groot Bed

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat extra steun biedt. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocket veer en vulling?

Net als elk materialen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen sterke punten. Foam functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je veel transpireert of in een zeer nat milieu verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist dat mijn eigen matras een intense lucht kan hebben?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-matras een geur ervaart, staat dat zeer gewoon. Die stank is onbedreigend en wanneer u hetzij bed twee en zeventig uur laat ventileren, verdampt deze lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om zuigelingen op de laten dutten. Dus maak je geen enkele bezorgdheden aangaande de stank van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Extra Groot Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️