Emmasleep 🔥 9 SCHOKKENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emmasleep:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emmasleep

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emmasleep: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emmasleep

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emmasleep

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emmasleep Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar blijkt te zijn te het dekbed te reinigen, blijkt de dekbed te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus de kosten start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool kunnen het warmte van de bedden worden gereguleerd. De toestel hoort vlakbij het slaapplek om te zijn geplaatst en ook mag met 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit bevinden de batterijen niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs van het temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse materassen. We zoomen in het twee meest populaire materassen: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben een omvang vanaf 25. Het O2 bezit één middelmatig naar ferm aard, hetgeen uitstekend geschikt is bij kant en ook achterkant slapers.

Het hybrid blijkt net een beetje harder. De grootste verschil tussenin het een tweetal materassen blijkt het bij de gemengde één pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting van de Het Emma O2 materas bedraagt €439 en ook de grootste formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het kosten vanaf €899 tot 2039 euro. Net als jij kan zien, bewegen de tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emmasleep

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die last ervaart door drukpunten (meestal als een stuk van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Net gelijk elk materialen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk krachtige kanten. Foam opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel vochtig milieu woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Original) is gezien.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een sterke lucht kun hebben?

Ja, als jouw nieuwe Emma-matras een geur ervaart, ligt dat heel gebruikelijk. Het geur staat onbedreigend en als jij het matras tweeënzeventig uur laat toe ventileren, verdampt dat geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op de om dutten. Derhalve maakt jij niet bekommeringen betreffende deze stank uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emmasleep

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️