Emma Topper Diamond Review ☑️ 5 OPZIENBARENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Topper Diamond Review:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Topper Diamond Review

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Topper Diamond Review: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Topper Diamond Review

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Topper Diamond Review

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Topper Diamond Review Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het denkbaar is om de dekentje om te wassen, blijkt de dekentje te zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 plus de prijs begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen het warmte van het bed zijn beheerd. Het apparaat dient naast de slaapplek om te wezen geplaatst plus kan via 1 afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit bestaan het energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs van het temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse bedden. We concentreren in op de 2 meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten ’n dikte vanaf 25. De O2 heeft ’n middelmatig tot vast aard, hetgeen uitstekend past voor zij en ook rugzijde slapers.

De gemengde is net enigszins harder. Het grote verschil tussen het twee materassen schijnt het feit dat op de hybride ’n pocketveringssysteem laagje schijnt geïntegreerd.
Het minste formaat van het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 en ook de grootst formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de tarieven vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op je mag zien, gaan het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Topper Diamond Review

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Wie ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt aker voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook schuim en binnen veren elk unique sterk punten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een heel dampig milieu verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat knusser wolkengevoel en daarom als softer (echter nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen bed een krachtige stank mag bezitten?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-bed een lucht bezit, staat dat zeer gewoon. Die geur is onschadelijk en wanneer jij hetzij matras twee en zeventig uur laat toe luchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend om zuigelingen op toelaten slapen. Derhalve maak je jij niet bezorgdheden over de stank van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Topper Diamond Review

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️