Emma Sleep Recensies ☑️ 5 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Recensies:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Sleep Recensies

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Recensies: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Sleep Recensies

Emma Sleep biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Sleep Recensies

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Sleep Recensies Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed te schoonmaken, blijkt het dekbed te zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook de kosten vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap mag het warmtegraad vanaf het bedje wezen gereguleerd. Het toestel dient naast de de bed te zijn opgesteld plus mag via 1 afstandbediening zijn versteld. Hiervan zijn de accu’s geen standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs vanaf het tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal diverse materassen. Wij zoomen in op het twee meest populaire bedden: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben één diktegraad van 25. Het O2 kent een medium tot vast karakter, hetgeen goed geschikt is bij kant en achterkant slapers.

De hybride is precies enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussen de 2 bedden schijnt het bij het hybride een pocketvering laagje is toegevoegd.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt €439 en het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de prijzen van 899 tot en met 2039 euro. Net als u kan bekijken, bewegen het tarieven krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Recensies

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Wie last heeft door drukplekken (gewoonlijk als een stuk van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Net als ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder eigen sterk aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat extra steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een heel nat weer leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter toch steviger dan de Originele) wordt gezien.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een krachtige lucht kun ervaren?

Klopt, als jouw nieuwe Emma-bed een stank heeft, ligt het feit dat heel gebruikelijk. Het lucht staat ongevaarlijk en wanneer jij de matras tweeënzeventig uren laat ventileren, verdwijnt dat stank. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en tevens erkend voor het doel baby’s op de laten slapen. Derhalve maak u geen enkele bezorgdheden betreffende de lucht uit je recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Recensies

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️