Emma Sleep Promo Code ☑️ 14 VREEMDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Promo Code:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Sleep Promo Code

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Promo Code: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Sleep Promo Code

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Sleep Promo Code

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Sleep Promo Code Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het denkbaar schijnt te zijn om de dekbed om te reinigen, blijkt de dekentje te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er 2 maten verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus het kostprijs start op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool mag het warmte vanuit het bedden zijn gereguleerd. De machine dient naast de slaapplek om te zijn geplaatst plus mogen met één afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kosten van de temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal verschillende materassen. Wij focussen in op het twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 heeft ’n middelmatig tot ferm karakter, hetgeen uitstekend geschikt is voor zijde en tevens rugslapers.

De hybrid is precies enigszins steviger. Het grote afwijking tussenin de een tweetal materassen schijnt het aan de hybride één pocketveer laag is geïntegreerd.
De kleinste formaat van het Het Emma O2 matras bedraagt €439 en ook het grote afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid bed beginnen het tarieven vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, gaan het prijzen sterk uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en wat wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Promo Code

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Degenen die last heeft door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest geschikt is dan eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterk aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een erg nat weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het juist dat mijn eigen matras een intense geur kun ervaren?

Ja, als jouw nieuwe Emma-bed een lucht bezit, is datgene heel normaal. De geur staat onbedreigend en als jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe ventileren, vervaagt dat geur. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend om zuigelingen op de toelaten slapen. Dus maak u geen enkele zorgen betreffende de lucht afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Promo Code

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️