Emma Sleep House Planters 🔥 15 MAKKELIJKE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep House Planters:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jou de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleep House Planters

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep House Planters: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Sleep House Planters

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Sleep House Planters

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Sleep House Planters Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekbed om te reinigen, blijkt het dekentje te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 en ook de kosten start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool mag de warmte vanaf de bed zijn geregeld. Het apparaat dient vlakbij het bed om te worden geplaatst en mogen door middel van 1 afstandsbediening wezen versteld. Van dit bestaan het batterijen geen standaardgewijs bijgevoegd. De prijs vanaf de tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal uiteenlopende bedden. Wij focussen in op de een tweetal favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben één omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent een gemiddeld naar vast eigenschap, wat goed past voor kant en achterkant slapers.

Het hybrid schijnt juist iets harder. De grote verschil tussendoor het 2 matrassen is het op de hybrid ’n pocketveer laagje is geïntegreerd.
Het kleinste formaat vanaf de Het Emma O2 matras kostprijs 439 en tevens het grootste formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid matras starten de tarieven vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op jij kan zien, bewegen de prijzen krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep House Planters

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie last voelt door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net als ieder stoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterk kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras wellicht een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (echter nog steeds steviger dan de Original) is gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank mag ervaren?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is datgene heel gebruikelijk. De geur is onschadelijk en indien jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe ventileren, verdampt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens erkend met het doel baby’s op te slapen. Daarom maak je jij geen enkele bezorgdheden aangaande deze stank uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Sleep House Planters

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️