Emma Sleep Diamond 🔥 9 VERRASSENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Diamond:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om je de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleep Diamond

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Diamond: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Sleep Diamond

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Sleep Diamond

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Sleep Diamond Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar is om het deken te reinigen, blijkt het dekentje te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 maten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 plus het kosten start bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool kunnen het warmte vanaf de bedje zijn beheerd. Het machine moet naast de het bedden om te worden opgesteld en ook mogen via een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bestaan de batterijen geen standaard bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. We zoomen in op het 2 meest populaire materassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten één diktegraad van 25 cm. Het O2 heeft één medium tot vast eigenschap, dat prima geschikt is voor kant en ook rugzijde slapers.

Het hybrid is juist enigszins steviger. De grootste onderscheid tussendoor het twee materassen schijnt dat op het hybride één pocketveer niveau blijkt toegepast.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt €439 en de grootst formaat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras vangen aan het tarieven van €899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op je kan bekijken, lopen het prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en wat worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Diamond

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (meestal wanneer een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en vulling?

Net zoals alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique sterk kanten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet of in een erg dampig klimaat leeft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin toch harder dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn matras een intense stank mag ervaren?

Inderdaad, als uw nieuwe Emma-bed een geur ervaart, ligt datgene heel gebruikelijk. De lucht is ongevaarlijk en wanneer jij hetzij matras tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt dat lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby op laten rusten. Derhalve maak je u niet zorgen aangaande de geur afkomstig van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Diamond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️