Emma Sleep Coupon Code ➡️ 7 MAKKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Coupon Code:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleep Coupon Code

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Coupon Code: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Sleep Coupon Code

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Sleep Coupon Code

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Sleep Coupon Code Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het dekbed om te reinigen, is de deken te zwaar voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en ook de prijs begint op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool kan de warmtegraad van het bed wezen beheerd. De toestel moet naast de bed te worden geplaatst plus mogen via een afstandbediening worden aangepast. Daarvan zijn de energiecellen geen standaardgewijs ingesloten. De kosten van het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 verschillende bedden. We concentreren in het twee populairste matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen één diktegraad vanaf 25. De O2 heeft een middelmatig tot ferm karakter, hetgeen goed past voor kant en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is juist enigszins harder. De grote onderscheid tussendoor de twee matrassen blijkt het feit dat bij het gemengde een pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
Het kleinste afmeting van het Emma O2 bed bedraagt €439 en ook het grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen het prijzen vanaf €899 tot en met 2.039 euro. Zoals je kunt bekijken, lopen het tarieven sterk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Coupon Code

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie last heeft door drukpunten (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Net als alle materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder unique krachtige punten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig weer verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur kun hebben?

Ja, als je nieuwe Emma-matras een stank bezit, ligt dat zeer gewoon. Die stank staat onbedreigend en als je de matras twee en zeventig uur laat ventileren, verdampt dat stank. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de te slapen. Dus maak je je geen enkele bezorgdheden over de geur uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Coupon Code

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️