Emma-Sleep.Com 🔥 7 VREEMDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma-Sleep.Com:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma-Sleep.Com

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma-Sleep.Com: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Emma-Sleep.Com

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma-Sleep.Com

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma-Sleep.Com Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar schijnt te zijn te de deken om te wassen, is de dekentje te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en de prijs start bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool kan de temperatuur van de bedden worden gereguleerd. De apparaat dient naast de de bed te worden neergezet en ook mag door middel van 1 afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bevinden de accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De kostprijs van de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 uiteenlopende matrassen. Wij focussen in het een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten één omvang van 25. De O2 kent een medium naar vast karakter, wat uitstekend aansluit voor zij en ook rugslapers.

De hybrid blijkt juist iets harder. Het belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal matrassen blijkt het bij het gemengde een pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
De kleinste maat van de Emma O2 materas kostprijs 439 euro en tevens het grootste maat 1069 euro. Bij Emma Hybrid matras starten de kosten vanaf 899 t/m 2.039 euro. Zoals u mag aanschouwen, lopen het tarieven krachtig verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma-Sleep.Com

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukzones (meestal als een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als alle materialen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterk punten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef krijgt dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden daardoor wat extra support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je veel zweet produceert of in een erg nat klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor te een wat gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar nog steviger dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank kun bezitten?

Klopt, indien je nieuwe Emma-bed een lucht bezit, staat datgene zeer gebruikelijk. De lucht staat ongevaarlijk en als je de slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdampt deze geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om baby op de laten rusten. Derhalve maak u geen bezorgdheden over deze geur afkomstig van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma-Sleep.Com

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️