Emma Sleep Boxspring Deluxe 🔥 7 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Boxspring Deluxe:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Sleep Boxspring Deluxe

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Boxspring Deluxe: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Sleep Boxspring Deluxe

Emma Sleep heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Sleep Boxspring Deluxe

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Sleep Boxspring Deluxe Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het mogelijk is te het dekentje om te wassen, blijkt de dekentje te gewichtig voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 plus de prijs start op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool mag het warmtegraad vanuit de bedden wezen geregeld. De machine hoort naast de bed te worden geplaatst en mag met 1 afstandsbediening zijn bijgesteld. Hiervan bestaan het energiecellen niet echt standaard ingesloten. Het kosten van het tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. We concentreren in de twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten een diktegraad vanaf 25 cm. De O2 bezit ’n medium naar vast eigenschap, hetgeen uitstekend aansluit voor zij en rugzijde slapers.

De hybride blijkt precies een beetje steviger. Het belangrijkste verschil tussendoor het twee matrassen blijkt dat bij het hybride een pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf de Emma O2 materas bedraagt 439 euro en het grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan het kosten van 899 tot €2.039. Zoals u kan aanschouwen, bewegen het kosten krachtig uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Boxspring Deluxe

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie last ervaart door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk alle materialen hebben ook foam en binnenveren elk unique krachtige punten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je vingers slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde alternatief voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat klimaat verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steeds steviger dan de Original) is beschouwd.

Klopt datgene mijn bed een krachtige geur kan ervaren?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is datgene erg gewoon. Het lucht ligt ongevaarlijk en wanneer jij de matras twee en zeventig uren laat luchten, verdampt die lucht. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook toegestaan om baby op de om slapen. Daarom maak je geen bezorgdheden over de lucht van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Boxspring Deluxe

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️