Emma Sleep Bellen ➡️ 3 VERBAZENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Sleep Bellen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Sleep Bellen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Sleep Bellen: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Sleep Bellen

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Sleep Bellen

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Sleep Bellen Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar schijnt te zijn om het deken te schoonmaken, blijkt de dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er bestaan twee formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en het prijs start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temp pad instrument kunnen de temperatuur van het bed worden gereguleerd. Het machine dient naast de de bed te zijn opgesteld en ook mogen met één afstandbediening zijn aangepast. Hiervan bevinden het energiecellen geen standaard inbegrepen. Het prijs vanaf het temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 verschillende materassen. We focussen in het 2 meest populaire bedden: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Beiden materassen kennen ’n dikte van 25 cm. Het O2 kent één medium naar vast eigenschap, dat prima aansluit bij zij en tevens rugslapers.

Het hybrid is net een beetje harder. Het belangrijkste verschil tussenin de een tweetal materassen schijnt dat op de hybride ’n pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
De kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 bed kost €439 en tevens het grote formaat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas starten de prijzen vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Net als je kunt aanschouwen, lopen de kosten krachtig verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Sleep Bellen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn heeft door drukpunten (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk zoals alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk sterke punten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet of in een zeer nat milieu verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (maar toch harder dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een sterke geur kun bezitten?

Klopt, indien uw recente Emma-bed een lucht heeft, ligt dat heel gebruikelijk. Het geur ligt ongevaarlijk en als jij de matras twee en zeventig uren laat luchten, vervaagt die stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook erkend om baby’s op de toelaten rusten. Derhalve maak je jij geen bezorgdheden aangaande deze stank afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Sleep Bellen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️