Emma Pocketvering Matras 🔴 6 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Pocketvering Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om je de beste slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Pocketvering Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Pocketvering Matras: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Pocketvering Matras

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Pocketvering Matras

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Pocketvering Matras Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar is te het dekentje te reinigen, blijkt het deken te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kostprijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap mag de warmte vanuit het bedje wezen beheerd. De machine moet naast de het slaapplek te zijn opgesteld plus kan via één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit bevinden de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal verschillende bedden. Wij focussen in het een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden kennen ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft een middelmatig naar stevig karakter, dat prima past bij kant en tevens rugslapers.

Het hybrid schijnt juist enigszins harder. Het grote afwijking tussen de 2 materassen schijnt dat aan de hybrid een pocketveer laagje is toegepast.
De kleinere afmeting vanaf de Het Emma O2 bed kost €439 en de grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan het kosten van 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op je kan bekijken, gaan het tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Pocketvering Matras

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Wie last voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk unique sterke aspecten. Schuim functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat meer steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer vochtig klimaat woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (echter toch vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen bed een sterke geur kan bezitten?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een stank ervaart, staat het feit dat heel normaal. De lucht staat ongevaarlijk en als jij de slaapoppervlak 72 uur laat ventileren, verdampt dat stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel zuigelingen op toestaan dutten. Daarom maak jij niet bekommeringen betreffende het stank uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Pocketvering Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️