Emma Mattress Netherlands ᐅ 12 OPMERKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Mattress Netherlands:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Mattress Netherlands

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Mattress Netherlands: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Mattress Netherlands

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Mattress Netherlands

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Mattress Netherlands Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het denkbaar schijnt te zijn te het dekentje om te schoonmaken, blijkt het dekentje te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er zijn twee formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 en de kostprijs begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap kunnen het warmte van het bedden zijn gereguleerd. Het toestel hoort naast het bedden om te worden neergezet plus mogen via één afstandsbediening zijn aangepast. Van dit bestaan het accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs van het temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse matrassen. We zoomen in op het 2 meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een middelmatig naar stevig karakter, dat uitstekend aansluit bij zijde en rugslapers.

De hybride blijkt juist iets steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin het een tweetal materassen schijnt dat op de gemengde een pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
De kleinste formaat van het Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en het grote formaat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen het tarieven van 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op jij mag aanschouwen, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Mattress Netherlands

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukzones (meestal indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel belasting draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en vulling?

Net gelijk alle materialen hebben ook schuim en interne veren elk unique krachtige kanten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel vochtig klimaat woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en dus als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het juist datgene mijn matras een krachtige lucht kun ervaren?

Inderdaad, indien uw verse Emma-bed een stank heeft, ligt het feit dat heel gewoon. De stank staat onbedreigend en als u hetzij bed twee en zeventig uurtjes laat toe ventileren, vervaagt dat lucht. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend voor het doel zuigelingen op de toestaan slapen. Derhalve maak u geen enkele bekommeringen aangaande de lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Mattress Netherlands

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️