Emma Matras Vergelijk ➡️ 5 SIMPELE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Vergelijk:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jou de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Vergelijk

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Vergelijk: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Vergelijk

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Vergelijk

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Vergelijk Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar is te het dekentje te reinigen, is het dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn twee formaten beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook het kosten vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap mag het temperatuur van de bed worden beheerd. De machine hoort naast de bedden om te worden neergezet en kan met 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Van dit bevinden het batterijen niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier uiteenlopende matrassen. We concentreren in op de 2 meest populaire bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden materassen kennen ’n diktegraad vanaf 25. De O2 bezit ’n gemiddeld naar ferm eigenschap, wat goed aansluit bij zij en ook rugzijde slapers.

De hybride schijnt net iets steviger. Het grootste verschil tussenin de een tweetal materassen schijnt het aan de gemengde ’n pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste formaat van de Het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en het grote maat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras starten de tarieven van €899 t/m €2.039. Gelijkend op u kunt aanschouwen, lopen de prijzen krachtig uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Vergelijk

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op heel oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en vulling?

Net als ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder unique sterk kanten. Foam functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een heel nat milieu woont, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven opperste laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur kan ervaren?

Ja, wanneer je nieuwe Emma-bed een lucht bezit, ligt het feit dat heel gewoon. Het geur staat onschadelijk en indien jij hetzij bed tweeënzeventig uren laat toe ventileren, vervaagt dat lucht. Onze items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op toestaan slapen. Dus maak u geen enkele zorgen over de stank afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Vergelijk

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️