Emma Matras Service ᐅ 8 MAKKELIJKE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Service:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om je de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Service

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Service: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Service

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Service

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Service Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar blijkt te zijn te het dekentje te wassen, is het dekentje te zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap kunnen de warmtegraad vanaf het bedden zijn beheerd. De machine moet naast de slaapplek om te wezen opgesteld en kan via één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit bevinden het batterijen niet standaard inbegrepen. De prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 uiteenlopende materassen. We concentreren in op de 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden kennen een dikte van 25 cm. De O2 kent ’n middelmatig tot stevig karakter, wat goed geschikt is voor zij en ook rugzijde slapers.

Het hybride blijkt net een beetje steviger. Het belangrijkste onderscheid tussen het 2 bedden blijkt het feit dat aan de gemengde één pocketveer niveau is toegevoegd.
Het kleinere formaat van de Het Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens het grootst formaat 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed beginnen de kosten vanuit €899 tot en met 2039 euro. Net als u mag aanschouwen, gaan de prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Service

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die last ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals alle materialen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique sterke kanten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een zeer vochtig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de top opperste laag is aangepast voor te een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke matras een krachtige stank mag hebben?

Klopt, als uw verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is dat erg normaal. De geur ligt ongevaarlijk en als u het matras 72 uren laat toe doorluchten, verdampt deze lucht. Onze items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens toegestaan met het doel baby op te slapen. Daarom maakt jij geen enkele bekommeringen betreffende het lucht uit je recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Service

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️