Emma Matras Met Korting 🔴 9 VERBIJSTERENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Met Korting:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Met Korting

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Met Korting: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Matras Met Korting

Emma biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Met Korting

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Met Korting Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het denkbaar is om de deken te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240×220 en het prijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kunnen het temperatuur vanuit het bedje worden gereguleerd. Het machine moet naast de de bed om te zijn geplaatst plus kan via één afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan het batterijen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal verschillende matrassen. Wij focussen in op de twee populairste materassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten een dikte vanaf 25 centimeter. De O2 heeft ’n medium tot ferm karakter, hetgeen uitstekend past bij zij en tevens rugzijde slapers.

De gemengde is net enigszins steviger. De grote afwijking tussenin de een tweetal materassen schijnt dat bij de hybrid één pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
De minste maat vanaf het Het Emma O2 materas bedraagt €439 en tevens de grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan het kosten vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Gelijkend op je kunt zien, gaan het tarieven sterk verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Met Korting

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk unique krachtige punten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat meer steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig milieu woont, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om te een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als softer (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn bed een sterke stank mag ervaren?

Klopt, indien uw recente Emma-bed een lucht ervaart, ligt datgene erg gewoon. Die stank is ongevaarlijk en wanneer u het bed twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, verdampt dat stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend om zuigelingen op het toestaan dutten. Dus maak je u geen bekommeringen betreffende de geur van je recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Met Korting

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️