Emma Matras Medium ➡️ 15 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Medium:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Medium

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Medium: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Medium

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Medium

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Medium Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar is om het dekbed te wassen, is de dekentje te gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook de prijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Met het temp pad tool mag het warmtegraad vanaf de bed zijn beheerd. Het toestel hoort naast het bed te worden neergezet en mogen via een afstandbediening worden aangepast. Van dit bevinden het batterijen niet echt standaard ingesloten. De kosten van het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal diverse materassen. Wij concentreren in op het 2 meest populaire matrassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten één diktegraad van 25 cm. De O2 bezit één middelmatig naar stevig eigenschap, hetgeen prima aansluit voor kant en ook rugslapers.

Het hybrid blijkt net iets harder. Het grote afwijking tussen het twee bedden is het bij de hybrid een pocketveer laag schijnt toegepast.
De minste formaat vanaf het Emma O2 matras bedraagt €439 en ook het grootste maat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen het prijzen vanaf 899 t/m €2.039. Net als je kunt zien, bewegen het tarieven krachtig uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Medium

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie last ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren elk unique sterk kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een heel vochtig weer leeft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor te een beetje knusser gevoel van wolken en dus als softer (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige stank kun hebben?

Inderdaad, als je verse Emma-matras een lucht ervaart, staat het feit dat zeer gewoon. Die lucht staat onschadelijk en indien jij de slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat luchten, verdampt deze lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om baby’s op de om rusten. Dus maak jij geen enkele bekommeringen betreffende het geur uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Medium

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️