Emma Matras Leiden 🔴 14 VERBAZENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Leiden:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Leiden

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Leiden: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Leiden

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Matras Leiden

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Leiden Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de deken om te schoonmaken, blijkt de deken te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en de prijs start bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kunnen het warmtegraad vanaf het bedje worden gereguleerd. De apparaat moet naast de de slaapplek om te zijn opgesteld plus mag door middel van 1 afstandsbediening wezen versteld. Daarvan bevinden de energiecellen geen standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. We zoomen in op de twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft één middelmatig tot ferm eigenschap, hetgeen goed aansluit bij zijde en tevens achterkant slapers.

Het gemengde is juist enigszins steviger. De grootste verschil tussendoor het 2 bedden blijkt het feit dat op het hybride een pocketveringssysteem laagje is toegepast.
Het kleinere afmeting vanaf de Het Emma merk O2 materas kost €439 en de grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras starten de tarieven vanaf 899 euro t/m €2.039. Net als u mag aanschouwen, gaan het tarieven krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Leiden

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen sterk aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je veel zweet of in een erg vochtig klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast te een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als softer (maar nog steeds vaster dan de Originele) is aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke geur kan hebben?

Ja, wanneer uw recente Emma-matras een lucht heeft, staat datgene heel gewoon. Die stank is ongevaarlijk en indien u de matras 72 uren laat toe luchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend met het doel zuigelingen op het toelaten slapen. Derhalve maak u niet bezorgdheden aangaande de stank afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Leiden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️