Emma Matras Lagen ➡️ 8 VERBAZENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Lagen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Lagen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Lagen: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Matras Lagen

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras Lagen

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Lagen Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk is te het dekentje te reinigen, is het dekentje te zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de kostprijs begint op €165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument mag het temperatuur vanaf de bed wezen geregeld. De apparaat moet vlakbij de bedden te wezen neergezet plus mogen door middel van een afstandbediening wezen aangepast. Daarvan zijn de accu’s niet standaard bijgevoegd. De kosten vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier uiteenlopende materassen. We focussen in het twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit ’n middelmatig tot vast karakter, hetgeen uitstekend aansluit voor zij en ook achterkant slapers.

Het gemengde is precies enigszins steviger. Het grootste afwijking tussenin de een tweetal bedden schijnt het feit dat aan de hybrid een pocketveer laag blijkt toegevoegd.
Het minste formaat van de Emma O2 bed kost 439 en ook het grote afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed starten het prijzen vanuit 899 euro tot 2039 euro. Net als je kunt zien, bewegen het kosten sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Lagen

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die last voelt door drukplekken (meestal indien een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Net als alle grondstoffen hebben ook schuim en interne veren ieder unique sterk aspecten. Foam werkt drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat meer steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast voor een beetje knusser wolkachtig gevoel en dus als softer (desalniettemin toch harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht mag hebben?

Ja, indien je verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat het feit dat zeer gewoon. De stank is onschadelijk en als je de matras tweeënzeventig uur laat ventileren, verdampt die lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook goedgekeurd om zuigelingen op het laten rusten. Daarom maak jij geen enkele bezorgdheden betreffende het geur van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Lagen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️