Emma Matras Laagste Prijs ☑️ 11 OPMERKELIJKE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Laagste Prijs:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de beste slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Laagste Prijs

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Laagste Prijs: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras Laagste Prijs

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras Laagste Prijs

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Laagste Prijs Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed om te wassen, is het dekbed te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus de prijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool kunnen de warmtegraad van de bedden wezen gereguleerd. Het apparaat dient naast de bedden te wezen neergezet en ook kan met één afstandbediening wezen versteld. Hiervan bestaan de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal verschillende bedden. We concentreren in het 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen ’n dikte vanaf 25 cm. De O2 kent een middelmatig tot ferm eigenschap, dat prima past bij zij en tevens rugslapers.

De hybride blijkt net iets steviger. De belangrijkste afwijking tussendoor het een tweetal materassen blijkt het feit dat bij het hybride een pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en ook het grootste maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas beginnen het tarieven vanaf €899 tot €2.039. Gelijkend op je kunt bekijken, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Laagste Prijs

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die last ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra waarde heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Zoals zoals elk materialen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer dampig weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist datgene mijn persoonlijke matras een intense geur kun bezitten?

Ja, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, is het feit dat heel normaal. De lucht staat onbedreigend en wanneer jij de bed 72 uur laat ventileren, vervaagt deze geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op het toestaan slapen. Dus maakt u geen enkele zorgen over het stank afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Laagste Prijs

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️