Emma Matras Komt Niet In Vorm ☑️ 4 SNELLE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Komt Niet In Vorm:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jou de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Matras Komt Niet In Vorm

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Komt Niet In Vorm: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Komt Niet In Vorm

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Komt Niet In Vorm

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras Komt Niet In Vorm Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te het dekbed te wassen, blijkt het dekbed te gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 plus de kosten begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen het temperatuur vanaf de bed wezen beheerd. De toestel dient vlakbij het bedden te wezen geplaatst en mogen via één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Van dit bevinden de accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. De prijs vanaf de temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal diverse materassen. We zoomen in op het twee favoriete materassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een medium tot vast eigenschap, dat goed geschikt is bij zijde en achterkant slapers.

De hybride schijnt juist enigszins steviger. De grootste verschil tussendoor de een tweetal bedden schijnt het bij het hybrid ’n pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt 439 en ook de grootste afmeting 1.069 euro. de Emma Hybrid materas starten de kosten van 899 tot 2039 euro. Zoals jij mag bekijken, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Komt Niet In Vorm

Naast de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie pijn heeft door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder eigen sterke kanten. Foam functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je veel zweet produceert of in een heel vochtig weer woont, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast om een wat gezelliger gevoel van wolken en daarom als softer (desalniettemin toch steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige stank kun ervaren?

Klopt, indien jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is datgene zeer normaal. Die geur staat onbedreigend en indien u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat ventileren, vervaagt deze geur. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby op de om dutten. Dus maak jij geen enkele bezorgdheden over deze stank van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras Komt Niet In Vorm

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️