Emma Matras In Zuid Limburg ➡️ 10 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras In Zuid Limburg:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras In Zuid Limburg

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras In Zuid Limburg: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Emma Matras In Zuid Limburg

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras In Zuid Limburg

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras In Zuid Limburg Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar is om het deken te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er bestaan een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad tool mag het temperatuur vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het machine moet naast de de bedden om te wezen neergezet en mag door middel van één afstandbediening zijn aangepast. Van dit zijn het energiecellen geen standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende bedden. Wij focussen in op de 2 populairste materassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang van 25 centimeter. De O2 kent een medium naar vast karakter, hetgeen uitstekend past bij zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt precies enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussenin het een tweetal matrassen blijkt het bij de gemengde een pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
De kleinste maat vanaf de Emma O2 bed bedraagt 439 en ook het grote maat €1.069. Bij het Emma Hybrid bed beginnen het kosten van €899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je mag zien, gaan het prijzen sterk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras In Zuid Limburg

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Net als alle materialen hebben ook schuim en interne veren ieder unique krachtige kanten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig milieu leeft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is in het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast voor om een beetje knusser gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Klopt dat mijn bed een intense geur kun bezitten?

Inderdaad, indien uw recente Emma-matras een lucht bezit, ligt het feit dat erg gebruikelijk. De lucht ligt onschadelijk en indien je het matras 72 uren toelaat ventileren, vervaagt die stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend om baby’s op de laten rusten. Derhalve maak u niet bezorgdheden betreffende deze lucht uit je recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras In Zuid Limburg

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️