Emma Matras Comfortlaag ✔️ 10 BEWEZEN GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Comfortlaag:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Comfortlaag

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Comfortlaag: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras Comfortlaag

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras Comfortlaag

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Comfortlaag Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de deken te schoonmaken, is het dekbed te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er twee formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en de kosten begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool kan de warmtegraad van de bedden worden beheerd. Het apparaat dient vlakbij de bedden om te worden neergezet plus mogen via 1 afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan zijn het accu’s geen standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse matrassen. Wij concentreren in het een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden hebben een dikte vanaf 25 centimeter. De O2 bezit een middelmatig tot stevig eigenschap, hetgeen prima aansluit bij kant en ook rugzijde slapers.

De gemengde schijnt juist een beetje steviger. De grote onderscheid tussendoor het een tweetal materassen schijnt het aan de hybride een pocketvering niveau is toegevoegd.
Het kleinste formaat vanaf de Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en tevens het grootst formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het prijzen van 899 tot 2039 euro. Net als je kunt zien, lopen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Comfortlaag

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel belasting draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk ieder stoffen hebben ook foam en interne veren hun eigen krachtige aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een matras van schuim wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat meer steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een erg vochtig klimaat woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om voor een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (maar toch harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een sterke lucht kan bezitten?

Klopt, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt datgene zeer normaal. Het geur ligt onschadelijk en wanneer u het matras twee en zeventig uren toelaat doorluchten, verdampt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens toegestaan voor het doel zuigelingen op het toelaten rusten. Dus maak u niet bezorgdheden aangaande de geur uit uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras Comfortlaag

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️