Emma Matras Bij Ah ➡️ 5 LUCRATIEVE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras Bij Ah:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras Bij Ah

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Emma Matras Bij Ah: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Matras Bij Ah

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matras Bij Ah

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras Bij Ah Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar is te de deken om te wassen, blijkt het dekentje te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook de prijs start bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kan de temperatuur vanaf het bed zijn beheerd. Het machine moet naast de het bed te zijn neergezet en kan door middel van 1 afstandsbediening zijn aangepast. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaard inbegrepen. De kosten van het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier uiteenlopende bedden. Wij concentreren in de 2 meest populaire bedden: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen hebben één dikte van 25 cm. Het O2 kent ’n medium naar stevig aard, hetgeen prima aansluit voor kant en achterkant slapers.

Het gemengde schijnt juist een beetje steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin het een tweetal materassen schijnt het bij het hybrid ’n pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De kleinste maat vanaf het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en ook het grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras starten het kosten van 899 tot €2.039. Zoals u mag aanschouwen, gaan de kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras Bij Ah

Naast de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last voelt door drukzones (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterke kanten. Schuim werkt druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer nat weer verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (maar nog vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist dat mijn bed een krachtige stank mag hebben?

Ja, indien je recente Emma-matras een stank ervaart, is datgene heel normaal. Die lucht is ongevaarlijk en wanneer u de bed 72 uur laat toe luchten, verdampt die geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel baby’s op het toestaan dutten. Dus maak je u geen enkele bezorgdheden betreffende het lucht uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Emma Matras Bij Ah

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️