Emma Matras 180×210 Aanbieding ✔️ 15 MAKKELIJKE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de beste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 180×210 Aanbieding:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras 180x210 Aanbieding

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 180×210 Aanbieding: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Emma Matras 180×210 Aanbieding

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Matras 180x210 Aanbieding

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matras 180×210 Aanbieding Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het dekbed om te wassen, blijkt de dekbed te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook de kosten start bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kan het warmtegraad vanaf het bed zijn geregeld. Het machine dient naast het bed om te wezen opgesteld plus kan door middel van 1 afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bevinden de accu’s geen standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal uiteenlopende matrassen. We concentreren in het twee meest populaire matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben ’n dikte vanaf 25. De O2 bezit een medium tot ferm eigenschap, hetgeen uitstekend geschikt is bij zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride schijnt precies enigszins steviger. De grote onderscheid tussenin het een tweetal bedden blijkt dat aan de gemengde één pocketvering laagje is toegepast.
Het kleinste maat vanaf het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en tevens het grootst maat €1.069. de Emma merk Hybrid bed starten de tarieven vanuit 899 euro t/m €2.039. Gelijkend op jij kunt bekijken, lopen de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 180×210 Aanbieding

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die last voelt door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk krachtige kanten. Vulling opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere optie voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg dampig klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter toch harder dan de Originele) is gezien.

Is het juist dat mijn bed een sterke geur kun hebben?

Ja, als je verse Emma-bed een lucht heeft, is het feit dat zeer gewoon. De stank is onschadelijk en indien je de bed 72 uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt deze lucht. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens toegestaan om zuigelingen op toelaten slapen. Dus maak jij geen enkele bekommeringen aangaande deze geur van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Matras 180×210 Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️