Emma Matras 140 Bij 200 ᐅ 10 VERRASSENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matras 140 Bij 200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matras 140 Bij 200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matras 140 Bij 200: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Matras 140 Bij 200

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Emma Matras 140 Bij 200

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Matras 140 Bij 200 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar is om het dekentje om te schoonmaken, is het deken te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en ook het kosten begint op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kunnen de temperatuur vanaf het bedje wezen gereguleerd. De machine dient vlakbij de bedden om te worden neergezet en mogen door middel van 1 afstandbediening worden bijgesteld. Van dit bevinden de energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. Het prijs van de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal verschillende matrassen. Wij zoomen in op de twee favoriete materassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben een dikte van 25. De O2 heeft ’n middelmatig naar vast aard, wat uitstekend aansluit bij zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins steviger. De grote onderscheid tussendoor de twee bedden schijnt het aan het hybride één pocketveer laagje is toegevoegd.
De minste formaat van het Emma O2 matras kost €439 en ook het grootst maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas vangen aan de tarieven van €899 t/m 2.039 euro. Zoals jij kunt aanschouwen, lopen het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matras 140 Bij 200

Naast de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukzones (meestal wanneer een deel van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt vaker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Net als elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen krachtige punten. Schuim werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel nat milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast voor te een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (echter nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank kun hebben?

Ja, indien uw recente Emma-matras een lucht ervaart, staat het feit dat erg gewoon. Het lucht ligt onschadelijk en indien u het matras tweeënzeventig uren laat luchten, verdwijnt die lucht. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend om baby’s op de om dutten. Daarom maak jij niet bekommeringen aangaande deze geur uit je nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matras 140 Bij 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️