Emma Matr 🔴 12 ONVOORSTELBARE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Matr:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Emma Matr

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Matr: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Emma Matr

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Emma Matr

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Matr Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar is te het deken te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan 2 maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en de prijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met de temp pad tool mag het temperatuur vanaf de bedden zijn beheerd. Het machine hoort naast de het bed om te wezen geplaatst en ook mogen via één afstandsbediening worden aangepast. Hiervan bestaan het accu’s niet standaard bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse materassen. Wij zoomen in het twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen één omvang van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelmatig naar stevig aard, dat prima past voor zij en tevens rugzijde slapers.

De gemengde schijnt juist enigszins harder. Het grote afwijking tussendoor het 2 bedden is dat aan het hybride een pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
Het kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 matras kost €439 en tevens de grootst afmeting 1.069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen de prijzen van €899 tot en met €2.039. Zoals jij kan aanschouwen, lopen de kosten krachtig uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Matr

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterke punten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een erg dampig weer verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om voor een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (maar toch harder dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun bezitten?

Inderdaad, wanneer jouw verse Emma-matras een geur heeft, is het feit dat heel gewoon. De geur staat ongevaarlijk en wanneer je de slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe ventileren, verdwijnt die lucht. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby op het te dutten. Daarom maak jij geen enkele bezorgdheden betreffende het geur afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Matr

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️