Emma Flip Topper Ervaringen ➡️ 15 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Flip Topper Ervaringen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Emma Flip Topper Ervaringen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Flip Topper Ervaringen: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Emma Flip Topper Ervaringen

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Flip Topper Ervaringen

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Flip Topper Ervaringen Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te schoonmaken, is de deken te zwaarwegend gedurende huiselijke wasmachines. Er zijn twee afmetingen beschikbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en het kosten start bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool kan het warmte vanuit de bedden zijn geregeld. De toestel hoort vlakbij de bed om te worden opgesteld plus mag door middel van één afstandbediening worden versteld. Daarvan bevinden het energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. De prijs van de temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier verschillende matrassen. Wij zoomen in de een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden bedden hebben een dikte van 25. Het O2 bezit een middelmatig tot stevig karakter, wat uitstekend past bij zij en ook achterkant slapers.

Het hybride blijkt juist iets steviger. De grootste verschil tussendoor het een tweetal bedden schijnt het feit dat aan het gemengde één pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
De kleinere maat van het Emma O2 materas kost 439 euro en de grote formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas starten het kosten vanuit 899 tot en met €2.039. Zoals jij kunt zien, bewegen de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Flip Topper Ervaringen

Naast de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Net zoals elk stoffen hebben ook foam en interne veren elk eigen krachtige punten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een erg dampig weer verblijft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter toch steviger dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Klopt dat mijn bed een intense geur mag hebben?

Inderdaad, als uw recente Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat dat zeer gebruikelijk. De geur staat ongevaarlijk en indien jij hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat doorluchten, verdwijnt deze lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby op toelaten rusten. Daarom maak je je niet zorgen betreffende deze geur van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Emma Flip Topper Ervaringen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️