Emma Boxspring One Review ➡️ 4 VERBORGEN HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Boxspring One Review:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten te koop. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Emma Boxspring One Review

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Boxspring One Review: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Emma Boxspring One Review

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Emma Boxspring One Review

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Emma Boxspring One Review Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar is te het dekentje om te reinigen, is de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er 2 formaten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en de prijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanaf de bedje wezen beheerd. Het apparaat hoort naast de de bedden te zijn opgesteld plus mag met 1 afstandsbediening worden bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet echt standaardgewijs ingesloten. De kostprijs van de temp pad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende materassen. We zoomen in op het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen een omvang vanaf 25 centimeter. De O2 bezit één gemiddeld tot stevig karakter, hetgeen prima geschikt is bij zij en tevens rugslapers.

De hybrid blijkt juist een beetje steviger. Het grote onderscheid tussenin het een tweetal matrassen schijnt het feit dat bij het gemengde één pocketvering niveau is geïntegreerd.
Het kleinere formaat van de Het Emma merk O2 matras kostprijs €439 en ook het grote afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de prijzen vanaf €899 tot en met €2.039. Gelijkend op jij kunt bekijken, gaan de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Boxspring One Review

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak heeft door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook foam en interne veren hun eigen sterk punten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor te een wat warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een sterke lucht kun ervaren?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-bed een lucht bezit, ligt datgene zeer gewoon. Die lucht is onschadelijk en wanneer u hetzij bed tweeënzeventig uur laat ventileren, verdwijnt deze lucht. Onze artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd om zuigelingen op de om dutten. Daarom maak u geen bekommeringen over deze stank uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Boxspring One Review

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️