Emma Boxspring Aanbieding 🔥 8 VREEMDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Emma Boxspring Aanbieding:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Emma Boxspring Aanbieding

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Emma Boxspring Aanbieding: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Emma Boxspring Aanbieding

Emma heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Emma Boxspring Aanbieding

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Emma Boxspring Aanbieding Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar is om het dekentje te schoonmaken, blijkt het deken te zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er 2 afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kostprijs begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap kunnen de warmte vanuit het bedje worden beheerd. De toestel hoort naast het bedden om te wezen opgesteld plus mogen via één afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bevinden het batterijen niet standaardmatig ingesloten. Het prijs vanaf het tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier verschillende bedden. We zoomen in de 2 favoriete materassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden materassen kennen ’n diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot stevig karakter, wat prima geschikt is bij zij en ook rugslapers.

De hybrid blijkt juist een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussenin het twee matrassen schijnt het bij het gemengde een pocketveer laagje is toegepast.
Het kleinste formaat van de Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en tevens het grootst afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid materas starten de prijzen van 899 euro tot en met €2.039. Zoals jij mag zien, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Emma Boxspring Aanbieding

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie pijn heeft door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Net gelijk elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder unique sterk aspecten. Foam werkt druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat extra steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een erg vochtig milieu verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om voor een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (maar nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn bed een intense geur kan bezitten?

Klopt, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt dat heel gebruikelijk. De stank is onschadelijk en wanneer jij het matras 72 uur laat toe luchten, verdampt dat stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan met het doel baby’s op de om dutten. Daarom maakt u geen enkele zorgen over deze lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Emma Boxspring Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️