Electrice Bed ➡️ 11 OPMERKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Electrice Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Electrice Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Electrice Bed: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Electrice Bed

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Electrice Bed

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Electrice Bed Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekentje om te reinigen, is het dekentje te erg gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus de prijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument kunnen het warmte van het bedje zijn gereguleerd. Het machine dient naast de de bed te wezen neergezet en ook kan met een afstandbediening zijn bijgesteld. Daarvan bevinden het batterijen geen standaardmatig inbegrepen. De kosten van de tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier verschillende materassen. We focussen in de 2 populairste bedden: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 kent ’n medium naar stevig aard, hetgeen goed past voor zij en tevens rugslapers.

Het gemengde schijnt juist een beetje harder. De grote onderscheid tussen het twee matrassen blijkt het feit dat aan de hybride ’n pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 en de grote maat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan de prijzen vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij mag zien, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Electrice Bed

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lijf wordt overbelast of gekneld als het overmatig massa draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketveer en foam?

Zoals als alle materialen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je handen slapen, is een schuim matras wellicht een betere optie in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel nat weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast voor te een beetje warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar datgene mijn bed een intense geur kan ervaren?

Klopt, wanneer uw verse Emma-bed een lucht heeft, is dat zeer gebruikelijk. Die lucht staat onschadelijk en als u de slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel zuigelingen op de toelaten slapen. Derhalve maakt jij geen enkele zorgen aangaande deze stank afkomstig van uw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Electrice Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️