Eenpersoonsbed Boxspring ➡️ 7 VREEMDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Eenpersoonsbed Boxspring:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Eenpersoonsbed Boxspring

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Eenpersoonsbed Boxspring: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Eenpersoonsbed Boxspring

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Eenpersoonsbed Boxspring

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Eenpersoonsbed Boxspring Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar is te het dekentje te wassen, is het deken te zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 en ook de kostprijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument mag de temperatuur vanaf het bed wezen beheerd. De apparaat dient vlakbij de bedden te worden neergezet en ook kan via een afstandsbediening worden versteld. Van dit zijn de batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. Het prijs vanaf de temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende matrassen. We concentreren in op de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden materassen bezitten een diktegraad vanaf 25 cm. De O2 kent ’n gemiddeld tot vast eigenschap, wat goed aansluit bij kant en rugslapers.

De gemengde schijnt net een beetje steviger. De grote verschil tussenin de twee materassen blijkt dat op het hybride één pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf de Emma O2 bed kost €439 en tevens de grootst formaat €1.069. de Emma Hybrid materas starten de kosten vanaf 899 euro tot 2039 euro. Zoals u kunt zien, lopen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Eenpersoonsbed Boxspring

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die last ervaart door drukzones (meestal als een stuk van je fysiek wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren elk eigen krachtige aspecten. Schuim werkt drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet of in een erg nat milieu verblijft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steviger dan de Originele) is gezien.

Is het waar datgene mijn matras een krachtige lucht mag hebben?

Klopt, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is dat erg gewoon. Die geur staat ongevaarlijk en als jij het bed tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, vervaagt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd met het doel baby op het om rusten. Dus maak je je geen enkele zorgen aangaande de geur afkomstig van uw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Eenpersoonsbed Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️