Dun Matras Op Matras 🔴 15 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dun Matras Op Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Dun Matras Op Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dun Matras Op Matras: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Dun Matras Op Matras

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Dun Matras Op Matras

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Dun Matras Op Matras Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om de dekentje om te schoonmaken, is de dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de kostprijs vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad instrument kunnen de warmte vanuit het bedje zijn beheerd. Het machine hoort naast de de bedden om te worden geplaatst en mag met een afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan de batterijen niet echt standaardgewijs ingesloten. De kostprijs van de temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier uiteenlopende matrassen. We focussen in op de een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden kennen ’n dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelmatig naar stevig karakter, hetgeen uitstekend geschikt is voor zij en ook rugslapers.

De hybrid schijnt juist enigszins steviger. Het grote verschil tussendoor het een tweetal matrassen blijkt het feit dat op de gemengde een pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf de Het Emma O2 bed kost 439 en de grootste maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan het prijzen vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, lopen het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dun Matras Op Matras

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (meestal indien een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt aker voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Zoals zoals alle grondstoffen hebben ook foam en interne veren hun unique krachtige aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Als je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet of in een heel nat weer woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de boven laag is aangepast om een wat knusser gevoel van wolken en dus als zachter (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige geur kun hebben?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt dat erg gebruikelijk. De stank staat onbedreigend en indien u het matras 72 uren laat luchten, verdwijnt die stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook erkend met het doel zuigelingen op het laten slapen. Dus maak jij geen zorgen betreffende deze stank uit uw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Dun Matras Op Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️