Drukverlagend Matras Consumentenbond 🔴 13 VREEMDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Drukverlagend Matras Consumentenbond:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Drukverlagend Matras Consumentenbond

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Drukverlagend Matras Consumentenbond: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Drukverlagend Matras Consumentenbond

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Drukverlagend Matras Consumentenbond

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Drukverlagend Matras Consumentenbond Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk is om het dekbed te wassen, is het dekentje te zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan twee maten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en het kosten start bij 165 euro’s.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument kan het warmtegraad van het bed wezen geregeld. De apparaat dient naast de slaapplek om te zijn opgesteld en ook mogen via een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit zijn de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs van de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende bedden. Wij focussen in de twee populairste materassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide bedden bezitten ’n omvang van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium naar ferm karakter, hetgeen goed geschikt is voor zij en rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt juist iets steviger. Het grootste onderscheid tussenin de twee matrassen is dat bij de hybride één pocketveringssysteem laag blijkt toegepast.
De kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en tevens het grootste afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het kosten van €899 tot en met €2.039. Zoals jij mag zien, bewegen de tarieven sterk uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Drukverlagend Matras Consumentenbond

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Net zoals alle materialen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterk kanten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel transpireert of in een erg vochtig weer leeft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor een beetje knusser wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke bed een krachtige stank kun ervaren?

Ja, indien uw verse Emma-bed een lucht bezit, ligt datgene zeer normaal. Die lucht is onschadelijk en als je hetzij bed tweeënzeventig uur toelaat ventileren, vervaagt dat geur. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend om zuigelingen op toelaten rusten. Dus maak je u geen enkele zorgen over het geur van je recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Drukverlagend Matras Consumentenbond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️