Dromen Over Je Ex ✔️ 5 SIMPELE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dromen Over Je Ex:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jou de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Dromen Over Je Ex

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Dromen Over Je Ex: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Dromen Over Je Ex

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Dromen Over Je Ex

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Dromen Over Je Ex Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar is te het deken om te wassen, is het deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en de kosten vangt aan bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument kan de temperatuur vanuit het bedden worden geregeld. Het machine moet naast de het bed te wezen geplaatst en kan via 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Hiervan bevinden het energiecellen niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs van de temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal verschillende bedden. Wij focussen in op de een tweetal favoriete bedden: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten ’n omvang vanaf 25. Het O2 bezit één gemiddeld naar ferm aard, wat goed aansluit bij kant en rugzijde slapers.

Het hybrid is juist enigszins steviger. De grootste onderscheid tussenin de 2 materassen is het bij de hybrid één pocketvering niveau is toegevoegd.
Het minste maat van de Het Emma O2 materas kostprijs 439 en ook het grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de tarieven vanuit 899 euro tot 2.039 euro. Net als je mag zien, gaan het kosten krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Dromen Over Je Ex

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk als alle stoffen hebben ook foam en binnen veren hun unique krachtige aspecten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een heel dampig weer leeft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast voor een beetje gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (echter toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke matras een krachtige geur mag ervaren?

Klopt, wanneer je recente Emma-matras een lucht ervaart, staat datgene heel gewoon. Het lucht staat onschadelijk en als je het slaapoppervlak twee en zeventig uren laat ventileren, verdwijnt die lucht. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend om baby’s op toelaten slapen. Dus maak jij niet bezorgdheden aangaande de stank van je verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Dromen Over Je Ex

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️