Droger In Termijnen Betalen ➡️ 9 MAKKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de beste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Droger In Termijnen Betalen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Droger In Termijnen Betalen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Droger In Termijnen Betalen: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Droger In Termijnen Betalen

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Droger In Termijnen Betalen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Droger In Termijnen Betalen Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar blijkt te zijn om het deken te wassen, is de deken te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en het kostprijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool kunnen de warmtegraad van het bedje worden gereguleerd. Het machine moet vlakbij het bed te wezen neergezet en ook kan met 1 afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden het batterijen niet echt standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse materassen. Wij focussen in op de twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang vanaf 25. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot vast aard, wat goed past bij kant en ook achterkant slapers.

Het hybride is juist iets steviger. Het grootste onderscheid tussenin het twee bedden blijkt het feit dat bij de gemengde een pocketveer laagje schijnt toegevoegd.
De kleinere maat vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en tevens het grootste maat €1.069. de Emma Hybrid materas starten het tarieven vanaf 899 tot en met €2.039. Gelijkend op je kunt zien, lopen de tarieven sterk uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Droger In Termijnen Betalen

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk alle materialen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk sterk kanten. Vulling functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig milieu woont, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast voor te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dus als softer (maar toch harder dan de Originele) is aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht mag bezitten?

Klopt, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is datgene erg gebruikelijk. De lucht staat ongevaarlijk en als jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat luchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel zuigelingen op de toelaten rusten. Daarom maak je jij geen zorgen betreffende het geur uit je verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Droger In Termijnen Betalen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️