Dikke Topper 140×200 🔥 14 MAKKELIJKE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dikke Topper 140×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Dikke Topper 140x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dikke Topper 140×200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Dikke Topper 140×200

Emma Sleep heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Dikke Topper 140x200

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Dikke Topper 140×200 Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekbed om te wassen, blijkt de deken te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240×220 plus de kostprijs vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument mag het temperatuur van het bedden wezen geregeld. De toestel moet vlakbij het slaapplek om te zijn geplaatst en mogen met een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan bevinden het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kosten van het temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 uiteenlopende materassen. Wij concentreren in de twee meest populaire materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben een diktegraad van 25. De O2 bezit ’n medium tot vast aard, hetgeen goed geschikt is bij zij en tevens rugslapers.

Het gemengde blijkt juist enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussen de 2 materassen is het bij de gemengde één pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
Het kleinste afmeting van het Emma O2 matras kost 439 euro en de grootste afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid bed starten het kosten vanuit 899 euro tot 2039 euro. Gelijkend op jij mag zien, gaan het kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dikke Topper 140×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie last heeft door drukpunten (doorgaans als een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de rug, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocket veer en vulling?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook foam en binnenveren elk unique krachtige aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel ervaart dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel transpireert of in een zeer nat klimaat leeft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (maar toch steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn bed een intense stank kun bezitten?

Inderdaad, als jouw verse Emma-bed een lucht heeft, is het feit dat zeer gebruikelijk. De geur staat onbedreigend en wanneer jij de bed twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdampt dat geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel baby’s op de laten slapen. Daarom maak je jij geen bezorgdheden betreffende het geur uit jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Dikke Topper 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️