Dekbedovertrek Wit 240×220 🔴 15 SNELLE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbedovertrek Wit 240×220:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Dekbedovertrek Wit 240x220

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Dekbedovertrek Wit 240×220: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Dekbedovertrek Wit 240×220

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Dekbedovertrek Wit 240x220

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Dekbedovertrek Wit 240×220 Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het mogelijk is om de dekentje om te reinigen, blijkt de dekentje te erg gewichtig gedurende huiselijke wasautomaten. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en het prijs start op €165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument kunnen de warmte van de bedje wezen beheerd. Het toestel moet naast de de slaapplek om te zijn opgesteld en ook mogen met 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Hiervan bevinden het batterijen niet echt standaard inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 verschillende matrassen. We zoomen in op de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben één diktegraad van 25 cm. Het O2 kent één medium naar ferm karakter, wat goed aansluit voor zij en ook achterkant slapers.

Het hybrid is juist enigszins harder. De grote afwijking tussen de een tweetal materassen is het feit dat aan de gemengde ’n pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
De minste formaat van het Het Emma O2 bed bedraagt €439 en ook het grote maat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan de prijzen vanaf €899 t/m €2.039. Net als je kan zien, bewegen het prijzen sterk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbedovertrek Wit 240×220

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de varianten door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (doorgaans als een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich vaker voor bij individuen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en schuim?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk sterke aspecten. Schuim functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel nat klimaat woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de top opperste laag is aangepast om om een wat gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als softer (maar toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een sterke stank kun ervaren?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt dat erg gebruikelijk. Die lucht staat ongevaarlijk en wanneer u hetzij matras tweeënzeventig uren laat doorluchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op toelaten dutten. Derhalve maakt u geen enkele bekommeringen aangaande de geur uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Dekbedovertrek Wit 240×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️