Dekbedovertrek Verkoelend ☑️ 11 SCHOKKENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbedovertrek Verkoelend:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Dekbedovertrek Verkoelend

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dekbedovertrek Verkoelend: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Dekbedovertrek Verkoelend

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Dekbedovertrek Verkoelend

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Dekbedovertrek Verkoelend Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar is om het deken om te schoonmaken, is de deken te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus het kosten start bij €165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanaf het bedje wezen geregeld. Het machine dient naast het slaapplek te zijn opgesteld plus kan door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan zijn het accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het prijs vanaf de tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal diverse matrassen. We concentreren in op de 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide materassen kennen een diktegraad van 25. De O2 heeft ’n middelmatig naar ferm aard, dat prima aansluit bij zij en ook achterkant slapers.

Het hybrid blijkt net enigszins steviger. De grote afwijking tussen de twee bedden is dat bij het gemengde één pocketveer laag blijkt toegepast.
De minste afmeting vanaf de Het Emma O2 bed kost 439 euro en tevens het grootste formaat 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed beginnen het prijzen van 899 tot en met €2.039. Gelijkend op je kunt zien, bewegen het kosten krachtig verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbedovertrek Verkoelend

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Wie last ervaart door drukzones (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals elk materialen hebben ook foam en binnenveren elk eigen sterk aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat meer support. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet of in een erg vochtig klimaat woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast voor om een beetje knusser wolkachtig gevoel en dus als zachter (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke geur kun bezitten?

Klopt, als jouw nieuwe Emma-matras een geur ervaart, ligt datgene heel gewoon. Het stank staat onbedreigend en als je het matras twee en zeventig uur laat luchten, vervaagt die stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan voor het doel baby’s op de laten rusten. Daarom maak u geen bekommeringen over het lucht afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Dekbedovertrek Verkoelend

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️