Dekbed 210 Lang 🔥 10 VERBAZENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbed 210 Lang:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Dekbed 210 Lang

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dekbed 210 Lang: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Dekbed 210 Lang

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Dekbed 210 Lang

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Dekbed 210 Lang Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar blijkt te zijn om het dekbed te wassen, is de dekbed te zwaarwegend voor binnenlandse wasmachines. Er 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook de kosten start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kunnen de temperatuur van het bedje worden geregeld. Het machine moet naast de bedden te zijn neergezet en ook mag met één afstandsbediening zijn versteld. Daarvan bestaan de batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het prijs van het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse materassen. We zoomen in het 2 meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 kent één medium tot ferm aard, dat goed aansluit bij zij en tevens rugslapers.

De gemengde is juist een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussen de een tweetal matrassen blijkt dat aan het gemengde een pocketvering niveau schijnt toegepast.
Het minste maat vanaf het Het Emma O2 materas bedraagt €439 en het grootste maat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas vangen aan de tarieven van 899 t/m 2039 euro. Net als u kunt bekijken, lopen het kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbed 210 Lang

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net als ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk krachtige punten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig weer verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast voor te een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog vaster dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar dat mijn slaapoppervlak een krachtige geur mag ervaren?

Ja, wanneer uw verse Emma-bed een stank heeft, staat dat erg gebruikelijk. De lucht is onbedreigend en wanneer je het matras tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, vervaagt die stank. Onze items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend met het doel zuigelingen op toestaan dutten. Dus maak je jij niet bekommeringen aangaande deze lucht uit jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Dekbed 210 Lang

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️