Consumetenbond Matras Emma ☑️ 15 MAKKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Consumetenbond Matras Emma:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Consumetenbond Matras Emma

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Consumetenbond Matras Emma: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Consumetenbond Matras Emma

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Consumetenbond Matras Emma

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Consumetenbond Matras Emma Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het deken te schoonmaken, is het dekentje te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er 2 afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 plus het kostprijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad instrument kunnen het temperatuur vanaf het bed worden geregeld. De machine dient vlakbij de bed te worden geplaatst en mag via 1 afstandsbediening worden aangepast. Daarvan bestaan de energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs van het temperatuurpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende matrassen. We concentreren in op het twee meest populaire matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden kennen een omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit één middelmatig tot ferm eigenschap, wat uitstekend geschikt is bij kant en rugslapers.

De hybride schijnt net een beetje steviger. De grootste verschil tussenin het twee bedden is het op de hybrid een pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinste maat vanaf de Emma O2 materas kost 439 euro en het grootst maat €1.069. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het kosten vanaf 899 tot €2.039. Net als je mag zien, bewegen de kosten krachtig verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Consumetenbond Matras Emma

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn heeft door drukplekken (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder afzonderlijk sterk kanten. Foam functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een erg dampig milieu leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast om te een wat warmer wolkengevoel en daarom als zachter (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kan ervaren?

Klopt, indien jouw verse Emma-matras een stank heeft, is dat heel gebruikelijk. Die lucht staat onbedreigend en als u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat doorluchten, verdwijnt deze lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op het toelaten slapen. Dus maakt je niet zorgen over deze stank afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Consumetenbond Matras Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️