Comfortzones ☑️ 6 OPVALLENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Comfortzones:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Comfortzones

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Comfortzones: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Comfortzones

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Comfortzones

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Comfortzones Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te de dekbed om te reinigen, is het deken te gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240×220 plus het kostprijs vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap mag het temperatuur vanuit het bed worden geregeld. De toestel hoort naast de de bedden te wezen geplaatst en ook mogen via 1 afstandsbediening wezen aangepast. Van dit zijn het batterijen geen standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs vanaf de tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse bedden. We zoomen in op de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden materassen bezitten ’n omvang van 25. Het O2 heeft een middelmatig naar ferm eigenschap, dat goed geschikt is bij zij en tevens rugslapers.

Het hybrid schijnt juist enigszins steviger. De grote onderscheid tussendoor het 2 materassen schijnt het bij de hybride ’n pocketveer laagje is toegepast.
De minste afmeting van het Emma O2 materas kost 439 euro en het grootst maat 1069 euro. de Emma Hybrid matras vangen aan het kosten van 899 tot 2.039 euro. Zoals je kunt bekijken, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Comfortzones

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak voelt door drukzones (doorgaans als een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een verkeerde alignering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest passend is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Net zoals elk stoffen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen sterk kanten. Foam werkt druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer dampig milieu leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het juist datgene mijn persoonlijke bed een intense stank kan hebben?

Klopt, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat het feit dat heel gebruikelijk. De geur ligt onbedreigend en wanneer u de matras twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, vervaagt deze geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook erkend voor het doel zuigelingen op de om slapen. Derhalve maakt u geen bekommeringen over deze stank uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Comfortzones

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️