Buikslaper Matras 🔴 10 VERBIJSTERENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Buikslaper Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Buikslaper Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Buikslaper Matras: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Buikslaper Matras

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Buikslaper Matras

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Buikslaper Matras Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar is te de dekbed te reinigen, blijkt de dekbed te gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en het kostprijs start bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kan de temperatuur vanaf het bedden zijn geregeld. Het toestel dient vlakbij de bed te zijn neergezet en kan met één afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan zijn het energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het kosten vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 verschillende materassen. We focussen in de een tweetal favoriete matrassen: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n diktegraad vanaf 25. De O2 kent één medium tot ferm aard, hetgeen uitstekend geschikt is bij zij en achterkant slapers.

Het hybrid schijnt net een beetje harder. De grote afwijking tussenin de twee matrassen blijkt dat bij de gemengde één pocketveringssysteem laagje schijnt toegepast.
Het kleinere maat vanaf het Het Emma O2 materas kost 439 en ook de grote maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed beginnen het kosten vanuit €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kunt aanschouwen, lopen het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Buikslaper Matras

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend gemak, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukplekken (doorgaans als een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lang op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en vulling?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen krachtige aspecten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je veel zweet produceert of in een zeer nat weer woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Originele) is gezien.

Is het waar dat mijn matras een sterke stank kun hebben?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een stank ervaart, ligt dat erg gewoon. Die lucht staat ongevaarlijk en indien u het slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat ventileren, vervaagt die geur. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens erkend met het doel baby op om rusten. Derhalve maak je niet bezorgdheden betreffende de geur afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Buikslaper Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️