Boxspring Zonder Matras Ikea ᐅ 12 SCHOKKENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Zonder Matras Ikea:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de ideale slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring Zonder Matras Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Zonder Matras Ikea: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Boxspring Zonder Matras Ikea

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Boxspring Zonder Matras Ikea

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Zonder Matras Ikea Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de deken te reinigen, blijkt de dekbed te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee maten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en de kosten start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument mag de warmtegraad vanuit het bedden wezen gereguleerd. Het machine moet naast de het slaapplek om te wezen geplaatst en mogen door middel van een afstandsbediening worden aangepast. Hiervan bevinden het energiecellen niet standaardgewijs inbegrepen. Het prijs vanaf de temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse bedden. We concentreren in op het twee populairste bedden: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide bedden bezitten ’n dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft ’n gemiddeld tot stevig karakter, dat uitstekend geschikt is bij zij en tevens achterkant slapers.

Het hybride schijnt net iets harder. De grote afwijking tussen de een tweetal bedden blijkt het bij het gemengde ’n pocketvering laag is toegevoegd.
Het minste maat van het Emma O2 materas bedraagt €439 en tevens de grootste afmeting €1.069. Bij het Emma Hybrid materas beginnen het tarieven van 899 tot 2039 euro. Zoals je kunt bekijken, lopen de tarieven krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Zonder Matras Ikea

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukpunten (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt belast of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als alle materialen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterke aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor te een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn eigen matras een krachtige geur kun bezitten?

Klopt, indien uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat dat erg gebruikelijk. Het geur staat onschadelijk en wanneer jij het bed twee en zeventig uurtjes laat ventileren, verdampt dat lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel baby’s op toelaten rusten. Dus maakt u geen zorgen aangaande deze lucht afkomstig van uw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring Zonder Matras Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️