Boxspring Gratis Dekbed 🔥 3 VERBAZENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit artikel leer je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Gratis Dekbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring Gratis Dekbed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring Gratis Dekbed: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Boxspring Gratis Dekbed

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Boxspring Gratis Dekbed

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Gratis Dekbed Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekbed om te reinigen, is de dekbed te erg zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en de prijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad tool mag het warmtegraad vanaf het bed wezen gereguleerd. De machine hoort naast de bed te worden neergezet en ook kan met één afstandsbediening zijn aangepast. Van dit zijn de energiecellen niet standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs van het temperatuurpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse materassen. We concentreren in het 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen een dikte van 25. Het O2 bezit één middelmatig naar stevig eigenschap, hetgeen prima geschikt is bij zijde en rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt net enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussendoor de een tweetal matrassen blijkt het bij het hybride een pocketvering laag blijkt toegepast.
De kleinste afmeting vanaf het Emma O2 matras kostprijs 439 en de grootste formaat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het prijzen vanaf €899 t/m 2039 euro. Zoals je mag bekijken, bewegen het kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Gratis Dekbed

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last heeft door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Zoals zoals alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen krachtige punten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het sensatie krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat meer steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een erg nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag is aangepast om om een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn matras een sterke lucht mag ervaren?

Inderdaad, als uw recente Emma-matras een lucht heeft, ligt het feit dat heel gewoon. De stank staat ongevaarlijk en indien je het slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, verdampt dat geur. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens toegestaan voor het doel baby’s op de laten dutten. Daarom maak je geen enkele bekommeringen betreffende het lucht afkomstig van uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Boxspring Gratis Dekbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️